Blog

Lift

Lift je, možemo reći, jedna neprimetna stvar, koja se svakodnevno upotrebljava i verujem da ćete sada reci “šta ima da se piše o njemu”. Neprimetan je sve dok radi, kada se pokvari postaje veoma primetan. Primer toga imao sam u jednoj zgradi od preko 70 stanova sa samo jednim liftom. Doslo je do kvara delaContinue reading “Lift”

Predlozi: kako ulepšati ulaz!

Ideja mi je da vam ovim tekstom dam nekoliko predloga koje možete izneti svom upravniku na nekoj od narednih sednica. Pričamo isključivo o estetici. Broj ulaza. Neretko je broj ulaza izbledeo, iskidan, polomljen, okrečen, išaran ili ga uopšte nema, a to je nešto što prvo vidimo kada se približavamo zgradi. Ima nebrojeno puno malih firmiContinue reading “Predlozi: kako ulepšati ulaz!”

Protiv požarna oprema u zgradi i obaveza profesionalnih upravnika kao i stanara

Zgrada se ulepšava pod dva, a pod jedan je ispravna PP oprema. Obaveza profesionalnih upravnika i upravnika je da vode računa o tome da je protiv požarna oprema atestirana, ispravna, pristupačna i spremna za upotrebu. Za svaku zgradu za koju sam zadužen vodim evidenciju o atestima PP opreme. Pri svakom obilasku zgrade proveram hidrante iContinue reading “Protiv požarna oprema u zgradi i obaveza profesionalnih upravnika kao i stanara”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Prati blog